Wie?

De CSP Groep is een netwerkorganisatie die staat voor klantgerichte organisatieverandering. Wij ontwikkelen een programma afgestemd op uw situatie en gericht op het realiseren van uw ambitie. Frits van den Assem is de initiatiefnemer.

Frits van den Assem

“Maak gebruik van bewezen strategieën en concepten van andere organisaties en kom zo tot originele verbanden. Zo creëer je nieuwe inzichten, doorbreek je patronen en leg je de basis voor positief veranderen.“

Netwerk Nederland
Marc Jetten, Ank Vlak, Alfons Mathijsen, Alfred Roobol, Rob Hogewoning,  Huub Hannen, Michel Cloosterman, Pieter Boot, Fried van der Vorst en anderen.

Netwerk Internationaal

Fred Lee
Fred Lee was senior vice-president van het Florida Hospital en werkzaam bij het Disney Institute. De unieke combinatie van deze twee werkervaringen leidde tot zijn boek: ‘If Disney Ran Your Hospital: 9½ things you would do differently. Zijn boek is in 2008 in het Nederlands vertaald (Als Disney de baas was in uw ziekenhuis) en ook hier een echte bestseller geworden. Sindsdien is hij regelmatig als spreker uitgenodigd in ziekenhuizen en op congressen. Op verzoek van Fred Lee heeft de CSP Groep de Fred Lee Association Netherlands (FLAN) en Belgium (FLAB) opgericht. Zie: www.fredlee.nl

Mark David Jones
Mark Davis Jones, heeft meer dan 25 jaar bij Disney in Orlando gewerkt. Hij heeft vanuit het ‘Disney Institute’ vele organisaties geadviseerd op het gebied van klantgerichtheid, leiderschap en Service Excellence. Als  co-auteur van de bestseller “Lead with your customer” is hij een veel gevraagde spreker en consultant. Mark heeft een innovatieve, resultaatgerichte passie voor het ondersteunen van organisaties en mensen die daadwerkelijk het verschil willen maken.

Steve Riley
Steve Riley werkte ook meer dan 25 jaar bij Disney en was betrokken was bij de opzet van de Disney – parken in Frankrijk en Japan. Ruim 10 jaar geleden is hij zijn eigen adviesbureau begonnen van waaruit hij onder andere actief is geweest in de ziekenhuis wereld. Kortom een brede internationale werkervaring. Hij laat zien hoe je de service aan klanten kunt verbeteren en hoe je werknemers daarmee motiveert. Een lezing van Steve Riley zal u lang heugen.